Търси

Абонамент за оферти
За да получавате актуални оферти, моля въведете Вашият e-mail.
 екскурзии
 почивки
 hotels
 абитуриентски балове
 круизи
 rent a car
 продажба на билети
 медецински застраховки
 real estate
diastravel

Програма
Ден 1/ София - Петербург
Отпътуване в 08:15 ч. от София през Прага за Петербург. Кацане в 15:35 ч., трансфер и настаняване в хотел Москва 3*, разположен в началото на Невски проспект, срещу църквата Александър Невски, в близост до всички забележителности. Вечеря и първа разходка по красивата пешеходна променада покрай река Нева, осветена от Белите нощи.

Ден 2/ Петербург
След закуска, панорамна обиколка на града с екскурзовод и посещение на Петропавловската крепост, Исакиевският събор, музеят на Достоевски и музеят в Смолни. Вечеря и нощувка.

Ден 3/ Петербург - Царско село - Павловск - Петербург
Целодневна екскурзия до Царско село и посещение на двореца на Екатерина Велика и лятната резиденция на Петър Първи в Павловск. Вечеря и нощувка в Петербург.

Ден 4/ Петербург
Свободен ден за посещение и разглеждане на един от най-богатите музеи в света – Ермитаж, царствено разположен в бившия Зимен Дворец. След вечеря, посещение по желание на балетна постановка в знаменития Ленинградски театър за опера и балет.

Ден 5/ Петербург - Петродворец
Целодневна екскурзия до Петродворец – първият, който Петър Велики построява и който и до днес си остава един от най-красивите дворци в света. Величествената тронна зала, Балната зала, уникалните фонтани и красивият парк съперничат и дори надминават най-добрите европейски образци.

Ден 6/ Петербург - София
Последен ден в града на Белите нощи. Обеден трансфер за летище и отпътуване в 16:40 ч. за София през Прага. Пристигане в София в 22:05 ч.

Цена: 599.00 евро

Изпрати запитване
Име:
E-mail:
Телефон за контакти:
Запитване:

<< Назад

ТОП ОФЕРТИ

Равда (България)
къща за гости
01.05.2019 г.
цена от 15.00 лв.

Равда (България)
къща за гости
01.05.2019 г.
цена от 15.00 лв.

Равда (България)
къща за гости
01.05.2019 г.
цена от 15.00 лв.

Равда (България)
къща за гости
01.05.2019 г.
цена от 15.00 лв.

 
Copyright 2007 © Dias Travel